С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Ma Bakerул. "Шейново" 8АMa Baker e кафене, пекарна, фурна, и сладкарница. Но преди всичко е едно елегантно място за много добри сладкиши, сандвичи и хляб. Ценното тук е, че може да се разчита на наличност. Със сигурност ще намерите сандвича, който си харесвате, или любимия си хляб. Сладкишите, кексовете и сладките са с безкомпромисно качество. И така вече осем години.
7/13 снимки в галерията Ma Baker
ул. "Шейново" 8А


Ma Baker e кафене, пекарна, фурна, и сладкарница. Но преди всичко е едно елегантно място за много добри сладкиши, сандвичи и хляб. Ценното тук е, че може да се разчита на наличност. Със сигурност ще намерите сандвича, който си харесвате, или любимия си хляб. Сладкишите, кексовете и сладките са с безкомпромисно качество. И така вече осем години.

Реклама »

1 Коментар
 • Profile preview
  Читател
  11, 52, 04 Март 2018, 11:52

  Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

  Цензурата не е страшна. Страшна е автоцензурата и манипулацията. (моя мисъл) | Най-лесно се управлява беден и прост народ. (управленски принцип у нас в годините на прехода, а може би и от по-рано)

  !