С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    100 Грама Сладкиул. "Шипка 12"Това е деветият магазин на веригата от вече десетте. Хитът на магазина са макароните, старателно подредени на витрината, заедно с останалите сладкиши. Има и добри сандвичи, сред които трябва да се отбележи тостът с шунка и сирене. Естествено, има различни сладки и соленки на грамаж, както казва и името на сладкарницата, а няколкото места на бара с лице към Докторската никога не остават празни. Хлябовете, въпреки че не може да разчитате винаги на наличието им, са много добри.
12/13 снимки в галерията 100 Грама Сладки
ул. "Шипка 12"


Това е деветият магазин на веригата от вече десетте. Хитът на магазина са макароните, старателно подредени на витрината, заедно с останалите сладкиши. Има и добри сандвичи, сред които трябва да се отбележи тостът с шунка и сирене. Естествено, има различни сладки и соленки на грамаж, както казва и името на сладкарницата, а няколкото места на бара с лице към Докторската никога не остават празни. Хлябовете, въпреки че не може да разчитате винаги на наличието им, са много добри.

Реклама »

1 Коментар
 • Profile preview
  Читател
  11, 52, 04 Март 2018, 11:52

  Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

  Цензурата не е страшна. Страшна е автоцензурата и манипулацията. (моя мисъл) | Най-лесно се управлява беден и прост народ. (управленски принцип у нас в годините на прехода, а може би и от по-рано)

  !