С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Прогресивната българска кухня на шеф Георги Бойковски

Бакхус
26 Март 2019, 16:21
Share Tweet Pin it Share
    За мидите на тенекияСлагаме мидите в купа, добавяме зехтина, объркваме добре и ги слагаме върху скара на дървени въглища. В момента в който се отворят ги махаме от скарата. Отделяме мидените ядки и ги съхраняваме в мидения бульон до момента на сервиране
12/17 снимки в галерията За мидите на тенекия
Слагаме мидите в купа, добавяме зехтина, объркваме добре и ги слагаме върху скара на дървени въглища. В момента в който се отворят ги махаме от скарата. Отделяме мидените ядки и ги съхраняваме в мидения бульон до момента на сервиране

Реклама »