С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Прогресивната българска кухня на шеф Георги Бойковски

Бакхус
26 Март 2019, 16:21
Share Tweet Pin it Share
    Отправяме се надолу към кухнята. "Това е първата кухня без санитарен фаянс. Кухнята е с тухли, намазани за дезинфекция с разливно стъкло, като така запазваме автентичния вид на помещението, което е от 1933 г.", пояснява Бойковски. В кухнята видяхме стъпка по стъпка как се приготвят "Миди на тенекия", вдъхновени от старите бургаски рецепти. Наблюдавахме на живо, заедно с коктейл джин-тоник с лакерда от паламуд и девесил.Снимките разказват най-добре за нея, Бойковски ни предостави и точната рецепта.Както казахме, "Кармаре" е проект, който тепърва ще се разгръща в различни посоки. Това, което непосредствено предстои, е откриването на тераса в задната част на къщата, в дъното на която ще има оранжерия. Преди всичко, обаче, "Кармаре" ще останат верни на кредото си:"В "Кармаре" представяме прогресивна българска кухня. Храната е втъкана в гените ни и за това ние взимаме много насериозно традициите и навиците на нашия народ. Решили сме да използваме цялото разнообразие на продукти, растящи по нашите земи".
7/17 снимки в галерията Отправяме се надолу към кухнята. "Това е първата кухня без санитарен фаянс. Кухнята е с тухли, намазани за дезинфекция с разливно стъкло, като така запазваме автентичния вид на помещението, което е от 1933 г.", пояснява Бойковски. В кухнята видяхме стъпка по стъпка как се приготвят "Миди на тенекия", вдъхновени от старите бургаски рецепти. Наблюдавахме на живо, заедно с коктейл джин-тоник с лакерда от паламуд и девесил.

Снимките разказват най-добре за нея, Бойковски ни предостави и точната рецепта.
Както казахме, "Кармаре" е проект, който тепърва ще се разгръща в различни посоки. Това, което непосредствено предстои, е откриването на тераса в задната част на къщата, в дъното на която ще има оранжерия. Преди всичко, обаче, "Кармаре" ще останат верни на кредото си:

"В "Кармаре" представяме прогресивна българска кухня. Храната е втъкана в гените ни и за това ние взимаме много насериозно традициите и навиците на нашия народ. Решили сме да използваме цялото разнообразие на продукти, растящи по нашите земи".

Реклама »

Реклама »