Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Баронеса Филипин дьо Ротшилд е първата жена отличена за цялостен принос от Института на Майсторите на Виното
Френски пенсионер поръчвал отбрани вина в продължение на години, а когато сметката пристигнала, се обявил за покойник
Познати или далечни, екзотични или по съседски близки, местата и хората, оформящи мултикултурния пейзаж на София вече са на картата, съвместен проект на Мулти Култи Китчън и Компот Колектив
Прочутият готвач от години работи по създаването на онлайн кулинарна библия на модерната кулинария
Английската фирма Boomf излиза с оригинална идея за подарък преди коледната истерия
Сто африкански сома ще бъдат сготвени по време на събитието от известния готвач и децата, които желаят да се присъединят към кулинарното забавление
В последно време нараства глобалният интерес към ниско-алкохолни, ниско-калорични, "лайфстайл" вина
Срещу долар и петдесет посетителките на кафенето могат да си подремнат, а после да използват къта за гримиране и съблекалнята
Нова технология ще ни позволява да опитваме на вкус, онова, което виждаме по телевизията или онлайн
Международните консултанти по ресторантьорство, храна и напитки Baum + Whiteman предричат модите и тенденциите за 2014
Ако Германия сформира коалиционно правителство, то ще провежда политика на нулева толерантност към неодобрените ГМО в хранителните продукти в ЕС
В края на годината се правят класации. Ето го списъкът на първите по-богатство в областта на кулинарията и ресторантьорството
След като пусна на пазара джин с аромат на ърл грей и лимон, Хестън Блументал изпробва силите си в сладкарството с авторска бонбониера
Прочутата концептуалистка Трейси Емин, ще излага свои работи в лондонски ресторант в продължение на година
Историята на бонбоните не е само сладка и безобидна. През 50-те те са били набедени, че водят до алкохолизъм и други пороци
Съвместна продукция на България и Финландия, филмът разказва за село Сатовча и неговите 2021 жители, представители на различни етнически и религиозни групи
Haute couture по-скоро е територия на кулинарната аскеза, чийто идеал е прочутият нулев размер дрехи. Затова появата на обувки на ток, украсени със сладоледени фунийки е новина.
Още от пещерните рисунки на бизони и елени ние обичаме изображенията на храна и историите, свързани с хапване