Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
За пръв път международно жури извърши оценяването, като подложи състезателите и на теста с "Черната кутия". Кулинарен отбор на България 2013 стана екипът на "Гранд Хотел София", Александър Иванчев от Русе получи сладкарската титла, а Пламен Баев от Шумен – тази за приготвяне на пица.
Няколко от най-добрите български блогове с рецепти
Изгубени във възможностите за избор. Не е пресилено да кажем, че любителите на вино в България понякога се чувстват точно така – пазарът вече предлага голямо разнообразие от бутилки, а последните години превърнаха винения туризъм от чужда екзотика в бизнес за много изби. Ако преди години цената май се очертаваше като основната граница между посредственото, поносимото и хубавото вино на българските производители, сега тя е просто един от ориентирите какво да очакваме от бутилката. При толкова голям избор от места за пътувания и от различни вина логична е и появата на ориентири – две книги са си поставили тази цел, едната от които е стегнат каталог на изби и напитки, а другата е пътеводител на винения турист.
Събитието ще се проведе от 8 до 14 октомври 2012 в градовете София, Варна, Велико Търново, Бургас, където ценителите на автентичните вкусове имат възможност да опитат авторски менюта, съчетани с изкусителни напитки на специална промоционална цена.
Събитието ще се проведе от 18 до 24 юни 2012 в градовете София, Варна, Поморие, където ценителите на автентичните вкусове имат възможност да опитат авторски менюта съчетани с изкусителни напитки на специална промоционална цена.
Събитието ще се проведе от 19 до 25 март 2012 в градовете София и Велико Търново, където ценителите на автентичните вкусове имат възможност да опитат авторски менюта съчетани с изкусителни напитки на специална промоционална цена.
Френските сладкари доказаха, че коледните традиции и полетът на фантазията са две напълно съчетаеми по между си понятия
Отличието присъди Балканският алианс на хотелските асоциации (BAHA)