С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Излезе гидът "Мишлен" за Ню Йорк, 2010 г.

    Бакхус
    06 Октомври 2009, 12:21

    Пет ресторанта са с по три звезди

    Share Tweet Pin it Share
  • Американските инспектори на "Мишлен" разкриват своята самоличност

    Бакхус
    30 Септември 2009, 18:11

    Излизането от анонимност става за първи път след основаването на прочутия гид през 1900 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • В петък излиза новият брой на "Бакхус"

    Албена Шкодрова
    снимки: Бакхус 30 Септември 2009, 15:53

    Зад възхищението винаги се крие елемент на изненада. Политиците например чес- то се оплакват, че всеки техен гаф се коментира, докато добрините им минават незабелязано. Но не е ли очевидно?

    Share Tweet Pin it Share
  • Появи се CASAVINO 3

    Бакхус
    28 Септември 2009, 15:05

    Магазинът предлага над 1100 вида вина

    Share Tweet Pin it Share
  • Дизайн в бутилката

    Бакхус
    снимки: www.materialiste.com 25 Септември 2009, 15:45

    Пол Смит запечата прочутото си райе и върху Evian

    Share Tweet Pin it Share
  • 18 български вина бяха отличени на Mundusvini 2009

    Бакхус
    снимки: Mundusvini 24 Септември 2009, 18:52

    В състезанието са участвали 5 726 проби от 44 държави

    Share Tweet Pin it Share
  • Карфур България с нов директор

    "Бакхус"
    23 Септември 2009, 13:25

    Лоран Бендавид е новият Главен изпълнителен директор на Карфур България. Той наследява поста от Жан Антоан, който поема ръководството на Карфур – Полша.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Вкусовете на Варна" приключи

    Бакхус
    15 Септември 2009, 17:47

    На фестивала се представиха водещите ресторанти на града

    Share Tweet Pin it Share
  • Петрос Калевросоглу отваря Stardust di Sofiа

    Бакхус
    14 Септември 2009, 01:04

    Познат и от телевизионното си шоу в Гърция - Cooking with Peter, готвачът се очертава да бъде една от най-значителните чуждестранни звезди, работили в София досега.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Бакхус" представи "Ресторант на годината 2010" на ФАРА

    "Бакхус"
    11 Септември 2009, 07:26

    Списание "Бакхус" представи на Фестивала на Асоциацията на Рекламните Агенции в Албена своя девет-годишен конкурс "Ресторант на годината".

    Share Tweet Pin it Share
  • В Бордо берат бялото грозде две седмици по-рано

    "Бакхус"
    снимки: Интернет 11 Септември 2009, 07:13

    Винопроизводителите в района на Бордо започнаха да берат бяло грозде две седмици по-рано от миналата година и предрекоха изключителна реколта.

    Share Tweet Pin it Share
  • Готвачи в хамака: Възходи и падения на френската кухня

    Бакхус
    10 Септември 2009, 13:38

    "Трябва да се накълца на парчета. Трябва да се убие. Трябва да се изгори!". Беше девет часа през една топла и мъглива утрин на май 2007 г. Париж още не беше напълно разбуден.

    Share Tweet Pin it Share
  • Виртуозно сашими в София

    "Бакхус"
    снимки: Марайа 08 Септември 2009, 16:26

    Почитателите на японската кухня в София ще преживеят още една щастлива седмица – между 14 и 19 септември,

    Share Tweet Pin it Share
  • Готвачи в хамака: "Б като Бира"

    Бакхус
    08 Септември 2009, 13:35

    Книга на Том Робинс, превод на Богдан Русев

    Share Tweet Pin it Share
  • Какъв е вкусът на Варна

    Бакхус
    снимки: Чавдар Гюзелев 07 Септември 2009, 17:12

    От 7 до 13 септември във Варна ще се проведе първият за България кулинарен фестивал

    Share Tweet Pin it Share
  • Готвачи в хамака: Food Inc.

    Бакхус
    05 Септември 2009, 13:42

    Американският режисьор Робърт Кенър обяснява, че документалният му филм Food Inc. ("Храна ООД") показва "неутрален и въпреки това ужасяващ" поглед към хранителната индустрия в САЩ

    Share Tweet Pin it Share
  • Сам Сифтън става гурме критик на Ню Йорк Таймс

    Бакхус
    03 Септември 2009, 13:11

    Името, от което скоро ще трепери всеки ресторантьор в Съединените щати, е Сам Сифтън. От октомври той ще е гурме критикът на "Ню Йорк таймс", една от най-влиятелните позиции в бранша въобще.

    Share Tweet Pin it Share
  • Марио Батали ще блесне в нов кулинарен филм

    Бакхус
    02 Септември 2009, 17:20

    Хорор-комедията разказва за бясната конкуренция между нюйоркските ресторанти

    Share Tweet Pin it Share
  • Илиян Желязков е новият главен готвач на "Глория палас"

    Бакхус
    снимки: Студио ДАРСС 01 Септември 2009, 13:14

    Дипломатическият клуб в Горна Баня обновява менюто си

    Share Tweet Pin it Share
  • Изпълнителната агенция по лозята и виното има нов директор

    Бакхус
    снимки: Министерство на земеделието и храните 31 Август 2009, 13:33

    Смяната се прави за по-добра комуникация с бизнеса в бранша

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »