С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Вкуси Европа преди вота

    Бакхус
    16 Май 2014, 12:37

    Преди да отидем да гласуваме имаме възможност да изразим патриотична подкрепа за шопската салата. На фейсбук страницата на европейския парламент има конкурс за най-добра рецепта. Нашата салата за момента е фаворитът в класирането.

    Share Tweet Pin it Share
  • Кулинарен маратон за деца на 16 май в София

    Бакхус
    снимки: Евро-Ток България 15 Май 2014, 16:31

    Близо 750 деца от столични общински, частни и специализирани училища за деца с увреждания на възраст от 7 до 12 години ще вземат участие в традиционния Европейски ден за здравословно хранене и готвене с деца, организиран за осми път по инициатива на Представителството на Европейската комисия в България и Евро-Ток България.

    Share Tweet Pin it Share
  • Tullamore D.E.W. за музиката, баскърите и всичко ирландско

    Бакхус
    снимки: Архив 15 Май 2014, 16:13

    Share Tweet Pin it Share
  • Започна гласуването за "Ресторант на читателите" на "Бакхус" за 2013 г

    Бакхус
    15 Май 2014, 15:00

    Share Tweet Pin it Share
  • #dinnercam или какво не е наред със снимането на храна

    Бакхус
    15 Май 2014, 12:01

    Южноафриканска компания създаде преносимо студио, превръщащо аматьорските снимки на храна в професионални фотоси

    Share Tweet Pin it Share
  • Пръскане на лозя разболя половин клас деца в Бордо

    Бакхус
    15 Май 2014, 11:11

    Пореден случай на разболяване на хора след употреба на химикали в лозята разбуни духовете във Франция

    Share Tweet Pin it Share
  • САЩ стана най-големият винен пазар, изпреварвайки Франция

    Бакхус
    14 Май 2014, 13:15

    Франция си запазва първенството по консумация на глава от населението - френските любители на виното изпиват почти шест пъти повече от американските

    Share Tweet Pin it Share
  • Новият брой на списание "Бакхус" вече е на пазара

    Бакхус
    13 Май 2014, 15:47

    С настъпващите топли дни всички вече се замисляме за нещо свежо в менюто, а какво по-свежо от любимия ни таратор. Именно на него е посветена темата на новия брой на "Бакхус", който вече е на пазара. Ще го познаете веднага по чудесната корица на илюстраторката Сияна Захариева.

    Share Tweet Pin it Share
  • Започват Дните на норвежката морска храна

    Бакхус
    13 Май 2014, 11:06

    Посолство на Кралство Норвегия и Метро Академия Ви канят на Дни на норвежката морска храна със специалното участие на шеф Даниел Руше Мадсън

    Share Tweet Pin it Share
  • Колко красиви да са сервитьорите?

    Бакхус
    13 Май 2014, 11:04

    Част от веригите ресторанти при набиране на персонал прилагат същите критерии като модната индустрия, често обвинявана в дискриминационни политики.

    Share Tweet Pin it Share
  • Джейми Оливър срещу "застрашителния свят на виното"

    Бакхус
    12 Май 2014, 14:00

    Джейми Оливър ще убеждава публиката, че хубаво вино може и си струва да се пие, при това без да се похарчи състояние.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дом Периньон ще надживее айфон

    Бакхус
    12 Май 2014, 13:31

    Шефът на концерна LVMH е убеден, че бъдещето на луксозните стоки е сигурно и блестящо.

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант без отпадъци

    Бакхус
    12 Май 2014, 12:31

    Собственикът на закусвалня в Чикаго не е изхвърлял боклука повече от две години - просто няма какво да се изхвърли.

    Share Tweet Pin it Share
  • Върмонт въвежда задължително обозначаване на ГМО на етикета

    Бакхус
    12 Май 2014, 11:19

    Върмонт е първият щат, който въвежда изискване на етикета да бъде отбелязано наличието на генномодифицирани организми. Очаква се биотехнологичната индустрия да атакува решението в съда.

    Share Tweet Pin it Share
  • Hennessy представи съвместния си проект с бразилското дуо Os Gemeos

    A Team
    09 Май 2014, 12:46

    Share Tweet Pin it Share
  • Готварска книга на модерното изкуство

    Бакхус
    09 Май 2014, 12:14

    Кой не би искал да опита борша на Алън Гинзбърг, червения снапър на Фрида Кало или печените домати на Сезан? Мери Ан Коус - автор, критик, преводач и познавач на култивираните удоволствия - е събрала забележителен меланж от спомени, творби, стихове и рецепти, оставени от някои от най-важните творци на ХХ в.

    Share Tweet Pin it Share
  • Вкусна плетка

    Бакхус
    08 Май 2014, 17:17

    Плетените модели на храна на Джесика Данс отдават почит на английската традиционна храна

    Share Tweet Pin it Share
  • Мавруд: Български, от Италия

    Михаил Ванчев
    07 Май 2014, 10:25

    Share Tweet Pin it Share
  • И победителят е...

    Бакхус
    07 Май 2014, 08:27

    Красноречиво женско присъствие сред наградените от фондация "Джеймс Биърд"

    Share Tweet Pin it Share
  • Защо преяждаме?

    Бакхус
    07 Май 2014, 07:25

    Проблемът идва с дисбалансираните пропорции и дефицита на определени нутриенти, дали защото те липсват наоколо или защото контролът на апетита е бил подлъган или потиснат. Съвременният човек е на диета, които прадедите му трудно биха припознали като храна.

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »