С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
  Von Buhl Bone Dry Riesling Trocken Pfalz 2017 / ценова категория 20 - 25 лв.Където и да ходи почитателят на ризлинг (в мое лице), накрая финишира в родното място на сорта – Германия. Ето един класически ризлинг с великолепна структура и потенциал за отлежаване, все още млад, но ултрасвеж (типично за сорта) и елегантно гъвкав. Дискретността му е предизвикателство за сетивата и трябва да се съсредоточите, когато го опитвате, но за сметка на това е с впечатляваща визия и абсолютно справедлива цена. Избата е "Вон Бул" от областта Пфалц и е отскоро на пазара, но е една от новите ми находки, които си струва да опитате.
16/16 снимки в галерията Von Buhl Bone Dry Riesling Trocken Pfalz 2017 / ценова категория 20 - 25 лв.

Където и да ходи почитателят на ризлинг (в мое лице), накрая финишира в родното място на сорта – Германия. Ето един класически ризлинг с великолепна структура и потенциал за отлежаване, все още млад, но ултрасвеж (типично за сорта) и елегантно гъвкав. Дискретността му е предизвикателство за сетивата и трябва да се съсредоточите, когато го опитвате, но за сметка на това е с впечатляваща визия и абсолютно справедлива цена. Избата е "Вон Бул" от областта Пфалц и е отскоро на пазара, но е една от новите ми находки, които си струва да опитате.

Реклама »

Реклама »