С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    Paradiso Mediterraneo Rose 2017 / ценова категория до 10 лв.Има една разширяваща се като цунами пазарна категория в световен мащаб и това са розетата. Дали по-бледи или по-наситени, с по-плътни и дебели тела или ефирни като крилца на пеперуда, това са вината, които направо помитат всичко по пътя си. И така, една селекция от летни вина не може да бъде пълна, ако в нея липсва розе от Прованс. Това, на което се спрях, е в много разумен ценови сегмент, а в същото време е класическо и свежо, така да се каже, едно симпатично розе, дошло направо от Лазурния бряг.
15/16 снимки в галерията Paradiso Mediterraneo Rose 2017 / ценова категория до 10 лв.

Има една разширяваща се като цунами пазарна категория в световен мащаб и това са розетата. Дали по-бледи или по-наситени, с по-плътни и дебели тела или ефирни като крилца на пеперуда, това са вината, които направо помитат всичко по пътя си. И така, една селекция от летни вина не може да бъде пълна, ако в нея липсва розе от Прованс. Това, на което се спрях, е в много разумен ценови сегмент, а в същото време е класическо и свежо, така да се каже, едно симпатично розе, дошло направо от Лазурния бряг.

Реклама »