С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    Zelanos Misket 2016 / ценова категория 10 - 15 лв.Освежаващ и елегантен, не е случайно, че започвам тъкмо с един подценяван бял местен сорт. Още от 2014 реколта насам мискетите на изба "Зеланос" ме впечатляват, като винаги предлагат една деликатна пикантност и финес – най-доброто проявление на сорта. Изненадващо за мнозина, но това вино отлежава изключително добре в рамките на 3-4 години, затова и сега препоръката ми е да опитате 2016 реколта. Скоро ще бъде налична и 2017, която също с нетърпение чакам да опитам.Характеристиката на DiVino: Стоманеносивкав цвят. Чист, нежен нос с ефирни цветисти нотки и прясно смлян бял пипер. Сочно и плодово тяло, свежо и елегантно до финала.
2/16 снимки в галерията Zelanos Misket 2016 / ценова категория 10 - 15 лв.

Освежаващ и елегантен, не е случайно, че започвам тъкмо с един подценяван бял местен сорт. Още от 2014 реколта насам мискетите на изба "Зеланос" ме впечатляват, като винаги предлагат една деликатна пикантност и финес – най-доброто проявление на сорта. Изненадващо за мнозина, но това вино отлежава изключително добре в рамките на 3-4 години, затова и сега препоръката ми е да опитате 2016 реколта. Скоро ще бъде налична и 2017, която също с нетърпение чакам да опитам.

Характеристиката на DiVino: Стоманеносивкав цвят. Чист, нежен нос с ефирни цветисти нотки и прясно смлян бял пипер. Сочно и плодово тяло, свежо и елегантно до финала.

Реклама »