С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    San Pedro Leyda Reserva Sauvignon Blanc 2016 / ценова категория 10 - 15 лв.Връщайки се на темата совиньон блан, трябва да се каже, че от всичко, което пазарът жадно поема, новозеландският совиньон блан е най-пръв сред първите. Тенденцията, която се очерта преди 10 години, продължава с пълна сила и днес, но, слава богу, има и други совиньони, които внасят разнообразие в този тренд. Ето един от тях, който страшно обичам. Заради чилийския му специфичен характер, в който сякаш цялото море се е събрало, заради звънливата му свежест и не на последно място – заради цената му.Характеристиката на DiVino: Искрящ, златисто-зелен цвят. Отличен сортов нос с нотки на коприва, чемшир, грейпфрут и цариградско грозде. Сочно, стопено и същевременно освежаващо в устата с гъвкаво, средно тяло и дълъг ароматен финал.
12/16 снимки в галерията San Pedro Leyda Reserva Sauvignon Blanc 2016 / ценова категория 10 - 15 лв.

Връщайки се на темата совиньон блан, трябва да се каже, че от всичко, което пазарът жадно поема, новозеландският совиньон блан е най-пръв сред първите. Тенденцията, която се очерта преди 10 години, продължава с пълна сила и днес, но, слава богу, има и други совиньони, които внасят разнообразие в този тренд. Ето един от тях, който страшно обичам. Заради чилийския му специфичен характер, в който сякаш цялото море се е събрало, заради звънливата му свежест и не на последно място – заради цената му.

Характеристиката на DiVino: Искрящ, златисто-зелен цвят. Отличен сортов нос с нотки на коприва, чемшир, грейпфрут и цариградско грозде. Сочно, стопено и същевременно освежаващо в устата с гъвкаво, средно тяло и дълъг ароматен финал.

Реклама »