С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    Varna Riesling 2016 / ценова категория до 10 лв.Ризлингът според мен също е сред сортовете, които имат нужда от допълнителна реклама, защото са недооценени от широката публика. А истината е, че ако не крал, той със сигурност е принцът на белите! Великолепни, богати вина, стройни, жизнени и стоманено дисциплинирани, не случайно произходът му е от долината на Рейн в Германия. Ризлингът на Варна е прекрасна изява на сорта, същевременно ясен и разбираем като за първи стъпки с този сорт. Освен това е на убийствена цена (и заслужено взел наградата DiVino Best Buy за 2017). По принцип с този сорт се придържайте към правилото "една година след актуалната реколта", тоест 2016 в момента. След месец-два ще излезе 2017, но нея я пазете за следващото лято. Характеристиката на DiVino: Свеж, зеленикаво-сламест цвят. Носът е подчертано свеж и "прохладен" с нотки на лимон, мокър мъх и далечно - восък. Свежо, стройно и елегантно в устата с меки киселини и добър финал.
3/16 снимки в галерията Varna Riesling 2016 / ценова категория до 10 лв.

Ризлингът според мен също е сред сортовете, които имат нужда от допълнителна реклама, защото са недооценени от широката публика. А истината е, че ако не крал, той със сигурност е принцът на белите! Великолепни, богати вина, стройни, жизнени и стоманено дисциплинирани, не случайно произходът му е от долината на Рейн в Германия. Ризлингът на Варна е прекрасна изява на сорта, същевременно ясен и разбираем като за първи стъпки с този сорт. Освен това е на убийствена цена (и заслужено взел наградата DiVino Best Buy за 2017). По принцип с този сорт се придържайте към правилото "една година след актуалната реколта", тоест 2016 в момента. След месец-два ще излезе 2017, но нея я пазете за следващото лято.

Характеристиката на DiVino: Свеж, зеленикаво-сламест цвят. Носът е подчертано свеж и "прохладен" с нотки на лимон, мокър мъх и далечно - восък. Свежо, стройно и елегантно в устата с меки киселини и добър финал.

Реклама »