С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    Tsarev Brod Gergana 2017 / ценова категория 15 – 20 лв.Чаровната гергана (пишем я с малка буква само и единствено когато се отнася до сорта грозде, иначе не бихме си го позволили!) е хибриден български сорт, тоест получен от кръстосването на местния димят с ориенталеца мускат отонел. В резултат имаме едновременно и ароматно, и освежаващо вино, което е рядка и винаги работеща комбинация. Това е третата реколта на гергана от изба "Царев брод", които засега (поне доколкото ми е известно) са единственият производител, престрашил се да покаже чистата гергана на света. И светът определено я одобрява.Характеристиката на DiVino за реколта 2016: Златисто, искрящо на цвят. Носът е сладостен и меден с нотки на виолетки (бонбони,) карамел, акация, бял пипер и зимна круша. Много свежо и стегнато тяло с добра структура и интересен, цветисто-пикантен финал.
8/16 снимки в галерията Tsarev Brod Gergana 2017 / ценова категория 15 – 20 лв.

Чаровната гергана (пишем я с малка буква само и единствено когато се отнася до сорта грозде, иначе не бихме си го позволили!) е хибриден български сорт, тоест получен от кръстосването на местния димят с ориенталеца мускат отонел. В резултат имаме едновременно и ароматно, и освежаващо вино, което е рядка и винаги работеща комбинация. Това е третата реколта на гергана от изба "Царев брод", които засега (поне доколкото ми е известно) са единственият производител, престрашил се да покаже чистата гергана на света. И светът определено я одобрява.

Характеристиката на DiVino за реколта 2016: Златисто, искрящо на цвят. Носът е сладостен и меден с нотки на виолетки (бонбони,) карамел, акация, бял пипер и зимна круша. Много свежо и стегнато тяло с добра структура и интересен, цветисто-пикантен финал.

Реклама »