С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    Yamantiev’s Marble Land Chardonnay 2014 / ценова категория 25 - 30 лв.Царственото шардоне Marble Land е сред малкото вече утвърдени тероарни вина у нас. От 2007 реколта досега шардонето в дъб на ивайловградската изба "Ямантиеви" буквално ме кара да падам от стола всеки път, когато го опитам. От възторг, не от нещо друго. Още повече че много добре познавам и района, и даже конкретното лозе с мраморни късове, откъдето е и името му. Най-добрият начин да му се насладите е да пиете Marble Land Chardonnay 4-5 години след реколтата, добре охладено, но не прекалено, в чаши с много голям балон, тип Бургундия, иначе ще жертвате носа му, а в него буквално може да се изгубите!Характеристиката на DiVino: Възхитителен цвят на старо злато. Цветист нос, опушен и сложен с пикантен характер. Сладостно, пищно и сочно тяло с меки киселини и сатенен финал. Дълъг, цветист и леко опушен спомен в послевкуса. (2016 - 2020).
7/16 снимки в галерията Yamantiev’s Marble Land Chardonnay 2014 / ценова категория 25 - 30 лв.

Царственото шардоне Marble Land е сред малкото вече утвърдени тероарни вина у нас. От 2007 реколта досега шардонето в дъб на ивайловградската изба "Ямантиеви" буквално ме кара да падам от стола всеки път, когато го опитам. От възторг, не от нещо друго. Още повече че много добре познавам и района, и даже конкретното лозе с мраморни късове, откъдето е и името му. Най-добрият начин да му се насладите е да пиете Marble Land Chardonnay 4-5 години след реколтата, добре охладено, но не прекалено, в чаши с много голям балон, тип Бургундия, иначе ще жертвате носа му, а в него буквално може да се изгубите!

Характеристиката на DiVino: Възхитителен цвят на старо злато. Цветист нос, опушен и сложен с пикантен характер. Сладостно, пищно и сочно тяло с меки киселини и сатенен финал. Дълъг, цветист и леко опушен спомен в послевкуса. (2016 - 2020).

Реклама »