С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    Svishtov Chardonnay Legio I 2016 / ценова категория 15 - 20 лв.Ето едно забележително шардоне, което за пръв път опитах от предходната – 2015 реколта. Още тогава се възхитих на северната му въздържаност и дълбочина и бях очарована от настоящата 2016 – още по-комплексно, още по-класическо и жизнено шардоне с минерален характер, но и с плътно, добре структурирано тяло, което му предрича дълъг живот. Очаквам и следващата реколта от това вино и се надявам, че тя ще е също така впечатляваща.Характеристиката на DiVino: Златистозелено с искрящ, бистър цвят. Носът е елегантен, сложен и деликатно пикантен с нотки на папур, бял пипер, лайм и маракуя. Обе мо и гъвкаво в устата с фина, цитрусова свежест и минерален финал.
6/16 снимки в галерията Svishtov Chardonnay Legio I 2016 / ценова категория 15 - 20 лв.

Ето едно забележително шардоне, което за пръв път опитах от предходната – 2015 реколта. Още тогава се възхитих на северната му въздържаност и дълбочина и бях очарована от настоящата 2016 – още по-комплексно, още по-класическо и жизнено шардоне с минерален характер, но и с плътно, добре структурирано тяло, което му предрича дълъг живот. Очаквам и следващата реколта от това вино и се надявам, че тя ще е също така впечатляваща.

Характеристиката на DiVino: Златистозелено с искрящ, бистър цвят. Носът е елегантен, сложен и деликатно пикантен с нотки на папур, бял пипер, лайм и маракуя. Обе мо и гъвкаво в устата с фина, цитрусова свежест и минерален финал.

Реклама »