С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    Vinex Preslav Rhine Riesling Novi Pazar 2016 / ценова категория 10 - 15 лв.Още едно изключително вино от сорта ризлинг, което никога няма да ми омръзне да пия. Цялата серия бели вина Novi Pazar на Винекс Преслав е отлична сделка, но сред всички тях моят фаворит е немският ризлинг заради вече развития букет от аромати, динамика и кристална чистота на вкуса и аромата. Отново тук реколтата, която търсим, е 2016, защото ризлинг от текущата реколта може да ви се стори твърде млад и агресивно свеж.Характеристиката на DiVino: Наситен, красив златисто-лимонен цвят. Сложен и красив нос с елегантни петролени акценти и захаросани бели плодове. Гъвкаво, стегнато, живо и соленовато, много благородно и дълго. Много динамично и завършено вино!
4/16 снимки в галерията Vinex Preslav Rhine Riesling Novi Pazar 2016 / ценова категория 10 - 15 лв.

Още едно изключително вино от сорта ризлинг, което никога няма да ми омръзне да пия. Цялата серия бели вина Novi Pazar на Винекс Преслав е отлична сделка, но сред всички тях моят фаворит е немският ризлинг заради вече развития букет от аромати, динамика и кристална чистота на вкуса и аромата. Отново тук реколтата, която търсим, е 2016, защото ризлинг от текущата реколта може да ви се стори твърде млад и агресивно свеж.

Характеристиката на DiVino: Наситен, красив златисто-лимонен цвят. Сложен и красив нос с елегантни петролени акценти и захаросани бели плодове. Гъвкаво, стегнато, живо и соленовато, много благородно и дълго. Много динамично и завършено вино!

Реклама »