С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    Four Friends Zitara Rose Invisible from Cabernet Franc 2017 / ценова категория 20 - 25 лв.Ето едно вино по обратен ред: толкова бледо розово, че е почти невидимо (и от там името), но продукт на наситено обагрения червен сорт каберне фран. От последната реколта и от дегустираното дотук лично на мен това розе ми е фаворит заради нежния сортов нос и сатенено гладко тяло. А в същото време виното има сериозна структура и очаквам да се разхубавява следващата година, ако останат бутилки от него Изобщо каберне фран от избата на четиримата приятели - Four Friends, е нещо, което трябва да се следи с внимание.Характеристиката на DiVino: Блед, много красив цвят в стил Прованс – нежна кайсия. Елегантен и сложен нос с нотки на чушка, землисти нюанси, дребна горска ягода, малина и храсти. Обемно тяло, стройно и сочно с мека свежест и дълъг, хармоничен завършек. Отлична структура и дължина.
11/16 снимки в галерията Four Friends Zitara Rose Invisible from Cabernet Franc 2017 / ценова категория 20 - 25 лв.

Ето едно вино по обратен ред: толкова бледо розово, че е почти невидимо (и от там името), но продукт на наситено обагрения червен сорт каберне фран. От последната реколта и от дегустираното дотук лично на мен това розе ми е фаворит заради нежния сортов нос и сатенено гладко тяло. А в същото време виното има сериозна структура и очаквам да се разхубавява следващата година, ако останат бутилки от него Изобщо каберне фран от избата на четиримата приятели - Four Friends, е нещо, което трябва да се следи с внимание.

Характеристиката на DiVino: Блед, много красив цвят в стил Прованс – нежна кайсия. Елегантен и сложен нос с нотки на чушка, землисти нюанси, дребна горска ягода, малина и храсти. Обемно тяло, стройно и сочно с мека свежест и дълъг, хармоничен завършек. Отлична структура и дължина.

Реклама »