С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино пролет/лято 2018

Юлия Костадинова
10 Юли 2018, 14:51
Share Tweet Pin it Share
    Edoardo Miroglio Brut Metodo Classico 2011 / ценова категория 20 - 25 лв.Не мога да скрия моята привързаност към пенливите вина, а специално с Brut на Едоардо Миролио имам дългогодишна, лична и много стабилна връзка. Никога не ме е разочаровал, винаги е празник, когато го отворя, спасявал ме е в най-различни ситуации и продължавам да смятам, че е сред най-добрите естествено пенливи вина в тази част на Европа (да кажем, на югоизток от Бургундия). Отлично балансиран, освежаващ и сериозен, Brut си е класик откъдето и да го погледнете. Текущата реколта е 2011, но (не само при това вино) винаги гледайте датата на дегоржмана, която се указва на задния етикет. Насочете се към пенливи вина с максимално скорошна дата на дегоржиране и максимално стара реколта – това е правилото.Характеристиката на DiVino: Искрящ зеленикаво-златист цвят с мус със средни перли и забележително дълга игра. Свеж и сочен нос с нотки на лайм, лимон, бял люляк и коричка хляб. Сочно, средно тяло с мека свежест и дълъг, цитрусово-хлебен финал. Елегантно, класическо пенливо по традиционен метод.
5/16 снимки в галерията Edoardo Miroglio Brut Metodo Classico 2011 / ценова категория 20 - 25 лв.

Не мога да скрия моята привързаност към пенливите вина, а специално с Brut на Едоардо Миролио имам дългогодишна, лична и много стабилна връзка. Никога не ме е разочаровал, винаги е празник, когато го отворя, спасявал ме е в най-различни ситуации и продължавам да смятам, че е сред най-добрите естествено пенливи вина в тази част на Европа (да кажем, на югоизток от Бургундия). Отлично балансиран, освежаващ и сериозен, Brut си е класик откъдето и да го погледнете. Текущата реколта е 2011, но (не само при това вино) винаги гледайте датата на дегоржмана, която се указва на задния етикет. Насочете се към пенливи вина с максимално скорошна дата на дегоржиране и максимално стара реколта – това е правилото.

Характеристиката на DiVino: Искрящ зеленикаво-златист цвят с мус със средни перли и забележително дълга игра. Свеж и сочен нос с нотки на лайм, лимон, бял люляк и коричка хляб. Сочно, средно тяло с мека свежест и дълъг, цитрусово-хлебен финал. Елегантно, класическо пенливо по традиционен метод.

Реклама »

Реклама »