С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Petra Belvento Sangiovese Toscana IGT 2016Тосканските вина винаги са били доказателство, че червеното вино е повече от подходящо и за топлото време. Серията Belvento на изба Petra представя един модерен прочит на класическия италиански сорт санджовезе. Построена върху хълмовете на Вал ди Корния, Тоскана и в непосредствена близост до Тиренско море, вината на избата се отличават със свеж и елегантен характер, допълнени от влажния и солен вятър, който освежава лозята в топлите тоскански лета. Санджовезе от серията Belvento не отстъпва от името си и ни впечатлява с красивия си рубинено червен цвят, аромати на сливи, черни череши и евкалипт, отлична свежест и леко, но стегнато тяло, благодарение на отлежаването за 12 месеца в бъчви. Виното е идеално за идващите топли пролетни дни. Къде: Le Petit QuchéЦена: 29 лв.
11/13 снимки в галерията Petra Belvento Sangiovese Toscana IGT 2016

Тосканските вина винаги са били доказателство, че червеното вино е повече от подходящо и за топлото време. Серията Belvento на изба Petra представя един модерен прочит на класическия италиански сорт санджовезе. Построена върху хълмовете на Вал ди Корния, Тоскана и в непосредствена близост до Тиренско море, вината на избата се отличават със свеж и елегантен характер, допълнени от влажния и солен вятър, който освежава лозята в топлите тоскански лета.

Санджовезе от серията Belvento не отстъпва от името си и ни впечатлява с красивия си рубинено червен цвят, аромати на сливи, черни череши и евкалипт, отлична свежест и леко, но стегнато тяло, благодарение на отлежаването за 12 месеца в бъчви. Виното е идеално за идващите топли пролетни дни.

Къде: Le Petit Quché

Цена: 29 лв.


Реклама »