С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Heinrich Red Organic 2016Семейство Хайнрих са едни от водещите лица на биодинамиката в Австрия. Избата им се намира в Голс, Бургенланд. Верни на мотото си "по-малко е повече", те са посветени на опазването на природата и местната винена култура. Това, което ги отличава най-вече е работата с бъчви - малки, големи, средни, стари и все по-рядко нови. Бъчвите дават на вината равновесие и структура и им придават енергия за дълъг живот.Ако не сте опитвали вината на Хайнрих, това вино е идеалната първа стъпка в света на биодинамичните червени австрийски вина. Направено от трите типични сорта - цвайгелт, блауфренкиш и санкт лорент, виното е леко, хармонично, с нотки на билки и червени плодове, сочно и хармонично тяло. Това е едно прекрасно леко червено вино, което ще ви накара да се пренесете до бреговете на езерото Neusiedler и би било отличен акомпанимент за пролетните вечери.Къде: CasavinoЦена: 26 лв.
10/13 снимки в галерията Heinrich Red Organic 2016

Семейство Хайнрих са едни от водещите лица на биодинамиката в Австрия. Избата им се намира в Голс, Бургенланд. Верни на мотото си "по-малко е повече", те са посветени на опазването на природата и местната винена култура. Това, което ги отличава най-вече е работата с бъчви - малки, големи, средни, стари и все по-рядко нови. Бъчвите дават на вината равновесие и структура и им придават енергия за дълъг живот.

Ако не сте опитвали вината на Хайнрих, това вино е идеалната първа стъпка в света на биодинамичните червени австрийски вина. Направено от трите типични сорта - цвайгелт, блауфренкиш и санкт лорент, виното е леко, хармонично, с нотки на билки и червени плодове, сочно и хармонично тяло. Това е едно прекрасно леко червено вино, което ще ви накара да се пренесете до бреговете на езерото Neusiedler и би било отличен акомпанимент за пролетните вечери.

Къде: Casavino

Цена: 26 лв.

Реклама »