С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Oenogenesis Deka White 2010Бакис Цалкос, собственик на изба Иногенезис (Oenogenesis, Раждането на виното) е един от пионерите на модерното гръцко винопроизводство и е един от основоположниците на винения район около Драма. Вината му са силно повлияни от Франция, което си личи и в серията Deka. Вината на избата се възползват от големите температурни разлики между деня и нощта, морския бриз от Бяло море и кварцовите почви, а дългото отлежаване в нови френски бъчви добавя допълнителна комплексност на вкуса.Бялата Дека е направена от совиньон блан, семийон и уни блан, като всеки сорт отлежава в различни бъчви по минимум 5 месеца, преди да се купажира. Вкусът навява на тропически плодове и меден нектар, допълнен от нотки на ванилия и дъб. Виното има много добър потенциал за стареене, в което може да се убедите с това десет годишно вино.Къде: ИбекоЦена: 38.30 лв.
5/13 снимки в галерията Oenogenesis Deka White 2010

Бакис Цалкос, собственик на изба Иногенезис (Oenogenesis, Раждането на виното) е един от пионерите на модерното гръцко винопроизводство и е един от основоположниците на винения район около Драма. Вината му са силно повлияни от Франция, което си личи и в серията Deka. Вината на избата се възползват от големите температурни разлики между деня и нощта, морския бриз от Бяло море и кварцовите почви, а дългото отлежаване в нови френски бъчви добавя допълнителна комплексност на вкуса.

Бялата Дека е направена от совиньон блан, семийон и уни блан, като всеки сорт отлежава в различни бъчви по минимум 5 месеца, преди да се купажира. Вкусът навява на тропически плодове и меден нектар, допълнен от нотки на ванилия и дъб. Виното има много добър потенциал за стареене, в което може да се убедите с това десет годишно вино.

Къде: Ибеко

Цена: 38.30 лв.

Реклама »