С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Хараламбиеви Trois Visages Blanc de Noir 2019В серията си Trois Visages (три лица), тази нова изба от Северна България представя три лица на един класически, деликатен и капризен сорт – Пино Ноар. Вината в серията са отгледани при различни условия в три различни лозя. В случая на бялото лице на пино ноар-а, лозето е "Калугерица", което се намира на левия бряг на река Вит, близо до село Садовец. Виното е свежо и леко, с аромат на тропически плодове и мента, стегната киселинност и приятен цитрусов послевкус, които напомнят за по-хладния тероар на тази част от България. Това е едно модерно вино, което показва потенциала на тази все още слабо позната винена част от страната ни. Къде: КупажЦена: 17.20 лв.
7/13 снимки в галерията Хараламбиеви Trois Visages Blanc de Noir 2019

В серията си Trois Visages (три лица), тази нова изба от Северна България представя три лица на един класически, деликатен и капризен сорт – Пино Ноар. Вината в серията са отгледани при различни условия в три различни лозя. В случая на бялото лице на пино ноар-а, лозето е "Калугерица", което се намира на левия бряг на река Вит, близо до село Садовец.

Виното е свежо и леко, с аромат на тропически плодове и мента, стегната киселинност и приятен цитрусов послевкус, които напомнят за по-хладния тероар на тази част от България. Това е едно модерно вино, което показва потенциала на тази все още слабо позната винена част от страната ни.

Къде: Купаж

Цена: 17.20 лв.

Реклама »