С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Mar de Frades Albariño Atlantico 2019Албариньо е една от звездите на испанското вино, която със своята свежест и минералност бързо се превръща в любим сорт на хиляди хора по света. Избата Mar de Frades е създадена през 1987 г. и историята на избата е успоредна с тази на Rias Baixas, регион, който придобива своя официален статут DO през 1988 година.Винарната е пионер на албариньо и представлява същността на известния вече район Val do Salnes, а синята бутилка става емблематична за избата и сорта.Виното Mar de Frades 2019 е свежо, соленовато, ароматно и фино, с щедри, сочни бели плодове, привлекателен нос на бяла праскова, плътно тяло и прекрасен баланс. Или иначе казано - албариньо по учебник.Къде: WineboxЦена: 32.04 лв.
8/13 снимки в галерията Mar de Frades Albariño Atlantico 2019

Албариньо е една от звездите на испанското вино, която със своята свежест и минералност бързо се превръща в любим сорт на хиляди хора по света. Избата Mar de Frades е създадена през 1987 г. и историята на избата е успоредна с тази на Rias Baixas, регион, който придобива своя официален статут DO през 1988 година.

Винарната е пионер на албариньо и представлява същността на известния вече район Val do Salnes, а синята бутилка става емблематична за избата и сорта.
Виното Mar de Frades 2019 е свежо, соленовато, ароматно и фино, с щедри, сочни бели плодове, привлекателен нос на бяла праскова, плътно тяло и прекрасен баланс. Или иначе казано - албариньо по учебник.

Къде: Winebox

Цена: 32.04 лв.

Реклама »