С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Yann Alexandre Grande Réserve Brut, Premier Cru Champagne NVСемейството на Yann Alexandre е осмо поколение в лозаро-винарския бизнес. Имението се намира в малкото селце Courmas, недалеч от Reims. Лозята се обработват с уважение към природата в търсене на перфектния баланс между земята, климата, правилните сортове и напрегнатото чакане на най-доброто време за прибиране на отлично узрелите зърна.Виното е един интересен прочит на Шампан, направен от една от малките изби в региона, до които рядко имаме възможност да се докоснем. Това шампанско е направено от Grand Cru масиви от шардоне, пино ноар и пино мьоние. Виното отлежава 7 години във винарната преди да достигне до нас.Къде: Seewines Цена: 79 лв.
2/13 снимки в галерията Yann Alexandre Grande Réserve Brut, Premier Cru Champagne NV

Семейството на Yann Alexandre е осмо поколение в лозаро-винарския бизнес. Имението се намира в малкото селце Courmas, недалеч от Reims. Лозята се обработват с уважение към природата в търсене на перфектния баланс между земята, климата, правилните сортове и напрегнатото чакане на най-доброто време за прибиране на отлично узрелите зърна.

Виното е един интересен прочит на Шампан, направен от една от малките изби в региона, до които рядко имаме възможност да се докоснем. Това шампанско е направено от Grand Cru масиви от шардоне, пино ноар и пино мьоние. Виното отлежава 7 години във винарната преди да достигне до нас.

Къде: Seewines

Цена: 79 лв.

Реклама »