С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
  Quinta De la Rosa Finest Reserve PortQuinta de La Rosa е малък имот в сърцето на лозарския район Alto Douro, където семейство Bergqvist основават имението през 1906 година. Днес Quinta de La Rosa е от малкото останали винарни, които правят Single Quinta Port (порто от едно имение). Лозята са разположени край бреговете на река Дуро и се издигат до 450 м., което допринася за разнообразието и комплексността на вината.Средната възраст на Finest Reserve Port е 7 години, което го прави достатъчно комплексен и наситен на вкусове, но същевременно достатъчно "млад" , за да е приятен и лесен за пиене. Ароматите на ядки, узрели черни плодове като къпина и боровинка и сушени плодове се допълват от дълъг финал, който прави този порт отличен завършек на всяка вечер.Къде: SeewinesЦена: 32 лв.
13/13 снимки в галерията Quinta De la Rosa Finest Reserve Port

Quinta de La Rosa е малък имот в сърцето на лозарския район Alto Douro, където семейство Bergqvist основават имението през 1906 година. Днес Quinta de La Rosa е от малкото останали винарни, които правят Single Quinta Port (порто от едно имение). Лозята са разположени край бреговете на река Дуро и се издигат до 450 м., което допринася за разнообразието и комплексността на вината.

Средната възраст на Finest Reserve Port е 7 години, което го прави достатъчно комплексен и наситен на вкусове, но същевременно достатъчно "млад" , за да е приятен и лесен за пиене. Ароматите на ядки, узрели черни плодове като къпина и боровинка и сушени плодове се допълват от дълъг финал, който прави този порт отличен завършек на всяка вечер.

Къде: Seewines

Цена: 32 лв.

Реклама »