С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Царев Брод Евмолпия розе 2019Винарска изба Царев брод е безспорно един от лидерите на модерното винопроизводство у нас и впечатлява с амбициозния си екип и нестандартните си вина. След успешните и иновативни вина като Гергана и Пет-нат, последната реколта на избата ни представя още една изненада - розе от почти забравения сорт евмолпия - кръстоска между мерло и мавруд, създадена през 1991 г. Виното е богато на вкусове и аромати на червени плодове, които се допълват от свежа киселинност и приятен послевкус. За да се запазят максимално вкусовите качества на сорта, виното не е филтрирано, което е още един начин, по който то да се отличава от всички останали розета на пазара. Къде: Tempus viniЦена: 17.23 лв.
9/13 снимки в галерията Царев Брод Евмолпия розе 2019

Винарска изба Царев брод е безспорно един от лидерите на модерното винопроизводство у нас и впечатлява с амбициозния си екип и нестандартните си вина. След успешните и иновативни вина като Гергана и Пет-нат, последната реколта на избата ни представя още една изненада - розе от почти забравения сорт евмолпия - кръстоска между мерло и мавруд, създадена през 1991 г.

Виното е богато на вкусове и аромати на червени плодове, които се допълват от свежа киселинност и приятен послевкус. За да се запазят максимално вкусовите качества на сорта, виното не е филтрирано, което е още един начин, по който то да се отличава от всички останали розета на пазара.

Къде: Tempus vini

Цена: 17.23 лв.

Реклама »