С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    DeMorgenzon DMZ Chenin Blanc 2018Родом от долината на Лоара във Франция, Шенин блан намира свой втори дом в Южна Африка. De Morgenzon (Сутрешното слънце) от своя страна пък е едно от най-старите имения, основано през 17 в. и използва вековните си традиции за направата на висококачествени вина. Този шенин блан идва от стари лозя и ферментира с диви дрожди в съдове от неръждаема стомана, последвани от стари френски бъчви. Това е допринесло за богатият и комплексен вкус на виното от зелена ябълка, кайсия, праскова, нотки на мед и флорални аромати. Къде: WineboxЦена: 22 лв.
4/13 снимки в галерията DeMorgenzon DMZ Chenin Blanc 2018

Родом от долината на Лоара във Франция, Шенин блан намира свой втори дом в Южна Африка. De Morgenzon (Сутрешното слънце) от своя страна пък е едно от най-старите имения, основано през 17 в. и използва вековните си традиции за направата на висококачествени вина. Този шенин блан идва от стари лозя и ферментира с диви дрожди в съдове от неръждаема стомана, последвани от стари френски бъчви. Това е допринесло за богатият и комплексен вкус на виното от зелена ябълка, кайсия, праскова, нотки на мед и флорални аромати.

Къде: Winebox

Цена: 22 лв.


Реклама »