С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Орбелус Сингъл Мелник 55 2017Орбелус е първата изцяло биосертифицирана изба в България и още от първите си реколти ни впечатлява с изключително елегантните си и тероарни вина. Лимитираната серия Single показва най-доброто от философията на избата и с всяко отпиване ни пренася в сърцето на Долината на Струма. Виното от сорта Мелник 55 е с дълбок цвят, наситени аромати на черни горски плодове като къпина и зряла боровинка, допълнени от нотки на кафе и черен шоколад. Вкусът е плътен, с подчертана сладост, и сочност, комплексен, но същевременно елегантен. Виното би си подхождало отлично с червени меса, отлежали сирена и сушени колбаси.Къде: ApollowineЦена: 36 лв.
12/13 снимки в галерията Орбелус Сингъл Мелник 55 2017

Орбелус е първата изцяло биосертифицирана изба в България и още от първите си реколти ни впечатлява с изключително елегантните си и тероарни вина. Лимитираната серия Single показва най-доброто от философията на избата и с всяко отпиване ни пренася в сърцето на Долината на Струма.

Виното от сорта Мелник 55 е с дълбок цвят, наситени аромати на черни горски плодове като къпина и зряла боровинка, допълнени от нотки на кафе и черен шоколад. Вкусът е плътен, с подчертана сладост, и сочност, комплексен, но същевременно елегантен. Виното би си подхождало отлично с червени меса, отлежали сирена и сушени колбаси.

Къде: Apollowine

Цена: 36 лв.

Реклама »