С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Walter Buchegger Gebling Grüner Veltliner 2014Валтер Бухегер е наричан едно от непослушните деца на австрийското вино. Вината му винаги носят собствен почерк и никога не следват тенденциите на винопроизводството. Изба Бухегер е една от първите австрийски винарни, стъпили на българския пазар и продължава да ни радва с изключителните си вина с всяка изминала реколта.Това е класически, пикантен грюнер велтлинер с изключително деликатни аромати на бяла черница, малки банани и бял пипер. Направен е от стари лозя, които гарантират добра структура и дълбочина на вкуса. Виното е подходящо за бяло месо, риба и морски дарове, или да му се насладите самотоятелно.Къде: AppolowineЦена: 28 лв.
6/13 снимки в галерията Walter Buchegger Gebling Grüner Veltliner 2014

Валтер Бухегер е наричан едно от непослушните деца на австрийското вино. Вината му винаги носят собствен почерк и никога не следват тенденциите на винопроизводството. Изба Бухегер е една от първите австрийски винарни, стъпили на българския пазар и продължава да ни радва с изключителните си вина с всяка изминала реколта.

Това е класически, пикантен грюнер велтлинер с изключително деликатни аромати на бяла черница, малки банани и бял пипер. Направен е от стари лозя, които гарантират добра структура и дълбочина на вкуса. Виното е подходящо за бяло месо, риба и морски дарове, или да му се насладите самотоятелно.

Къде: Appolowine

Цена: 28 лв.

Реклама »