С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вина на седмицата

Бакхус
27 Април 2020, 20:27
Share Tweet Pin it Share
    Pét Nat Funky Mavrud Georgiev/Milkov 2019Петър Георгиев и Радостин Милков са хората, които стоят зад винения проект Georgiev/Milkov и от няколко години разнообразяват българския винен пазар с интересния си прочит на традиционните български сортове мавруд и рубин. Всяка реколта на вината им е различна и вълнуваща, като те не спират да експериментират с лозята си. За разлика от реколта 2018, която е брана по-късно и има наситено плодов вкус, както и по-плътен цвят заради продължителен досег с ципите, пет-нат 2019 е направен от грозде, обрано преди пълното узряване на мавруда и има по-малък контакт с ципите. По този начин виното е с по-голяма свежест и има приятен сламено-жълт цвят.Къде: SeewinesЦена: 19.90 лв.
3/13 снимки в галерията Pét Nat Funky Mavrud Georgiev/Milkov 2019

Петър Георгиев и Радостин Милков са хората, които стоят зад винения проект Georgiev/Milkov и от няколко години разнообразяват българския винен пазар с интересния си прочит на традиционните български сортове мавруд и рубин. Всяка реколта на вината им е различна и вълнуваща, като те не спират да експериментират с лозята си. За разлика от реколта 2018, която е брана по-късно и има наситено плодов вкус, както и по-плътен цвят заради продължителен досег с ципите, пет-нат 2019 е направен от грозде, обрано преди пълното узряване на мавруда и има по-малък контакт с ципите. По този начин виното е с по-голяма свежест и има приятен сламено-жълт цвят.

Къде: Seewines

Цена: 19.90 лв.

Реклама »