С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино по време на карантина

Бакхус
06 Май 2020, 18:13
Share Tweet Pin it Share
    Champagne Benoît Lahaye Blanc de Noir NVBenoît Lahaye се намира в Bouzy, район Montagne de Reims и е една от малкото къщи в Шампан, която използва метода на биодинамиката. Шампанското на Benoit и Valérie Lahaye е вино, което истински показва своя тероар, с удивителна сложност и дълбочина, хармония от свежест и концентрация, и зрялост на плода. Това шампанско, което ще ви покаже едно различно и пивко лице на Шампан.Виното е направено от 100% пино ноар, като отлежава минимум 24 месеца върху фините утайки, категория екстра брут. Носът е многопластов и елегантен с нотки на цветя (акация, цъфнала череша), медено- ябълкови нюанси и нотки на крем шантили и топъл хляб. Фино тяло с елегантен, минерален финал. Къде: SeewinesКолко: 89 лв.
2/13 снимки в галерията Champagne Benoît Lahaye Blanc de Noir NV

Benoît Lahaye се намира в Bouzy, район Montagne de Reims и е една от малкото къщи в Шампан, която използва метода на биодинамиката. Шампанското на Benoit и Valérie Lahaye е вино, което истински показва своя тероар, с удивителна сложност и дълбочина, хармония от свежест и концентрация, и зрялост на плода. Това шампанско, което ще ви покаже едно различно и пивко лице на Шампан.

Виното е направено от 100% пино ноар, като отлежава минимум 24 месеца върху фините утайки, категория екстра брут. Носът е многопластов и елегантен с нотки на цветя (акация, цъфнала череша), медено- ябълкови нюанси и нотки на крем шантили и топъл хляб. Фино тяло с елегантен, минерален финал.

Къде: Seewines

Колко: 89 лв.

Реклама »