С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино по време на карантина

Бакхус
06 Май 2020, 18:13
Share Tweet Pin it Share
    Georgiev/Milkov Why not Червен Мискет 2019Успешният винен проект на Петър Георгиев и Радостин Милков раздвижи и разнообрази българския винен пазар със свежите си, елегантни и модерни вина от български сортове. Всяка година те ни изненадват с иновативни подходи, като например пенлив мавруд. Тази година, те за първи път винифицират един от автохтонните български бели сортове - Червен мискет. Лозята са 40 годишни от района на с.Пролом, Пловдивско. Гроздето е ръчно брано в касетки по 10 кг. Започва спонтанна ферментация след добавяне на култивирани дрожди. Виното отлежава 3 месеца върху утайките като ежеседмично се правят батонажи за постигане на по-голяма комплексност на ароматите и вкусовете. Това е едно свежо, ароматно и интересно вино, идеално за аперитив или като съчетание за пролетната трапеза.Къде: Tempus ViniКолко: 19.90 лв.
5/13 снимки в галерията Georgiev/Milkov Why not Червен Мискет 2019

Успешният винен проект на Петър Георгиев и Радостин Милков раздвижи и разнообрази българския винен пазар със свежите си, елегантни и модерни вина от български сортове. Всяка година те ни изненадват с иновативни подходи, като например пенлив мавруд. Тази година, те за първи път винифицират един от автохтонните български бели сортове - Червен мискет.

Лозята са 40 годишни от района на с.Пролом, Пловдивско. Гроздето е ръчно брано в касетки по 10 кг. Започва спонтанна ферментация след добавяне на култивирани дрожди. Виното отлежава 3 месеца върху утайките като ежеседмично се правят батонажи за постигане на по-голяма комплексност на ароматите и вкусовете. Това е едно свежо, ароматно и интересно вино, идеално за аперитив или като съчетание за пролетната трапеза.

Къде: Tempus Vini

Колко: 19.90 лв.

Реклама »