С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино по време на карантина

Бакхус
06 Май 2020, 18:13
Share Tweet Pin it Share
    Fritz Allendorf Save water drink Riesling 2018Семейство Алендорф живее и прави вино без прекъсване от 13 век в една много живописна част на района Райнгау, близо до Винкел и Рюдесхайм. Днес избата се ръководи от дуото брат и сестра Улрих и Кристине, заедно с ентусиазираната помощ на цялото семейство. Целта на Улрих е да прави вина, които са лесни за разбиране, без ненужна претенция и които винаги носят щипка забавление.Save water drink Riesling (Пестете вода, пийте Ризлинг) е базовият клас ризлинг на семейство Алендорф и целта му е точно това - да е толкова пивко и приятно вино, че да го пиете без да се замисляте. Това вино е и един отличен начин да избягате от добре познатите совиньон блан и шардоне и да опитате нов сорт, който да разнообрази виненото ви пътешествие. Виното е свежо, с балансирани киселини и нотки на тропически плодове и бели цветя.Къде: Le Petit QuchéКолко: 23.50 лв.
6/13 снимки в галерията Fritz Allendorf Save water drink Riesling 2018

Семейство Алендорф живее и прави вино без прекъсване от 13 век в една много живописна част на района Райнгау, близо до Винкел и Рюдесхайм. Днес избата се ръководи от дуото брат и сестра Улрих и Кристине, заедно с ентусиазираната помощ на цялото семейство. Целта на Улрих е да прави вина, които са лесни за разбиране, без ненужна претенция и които винаги носят щипка забавление.

Save water drink Riesling (Пестете вода, пийте Ризлинг) е базовият клас ризлинг на семейство Алендорф и целта му е точно това - да е толкова пивко и приятно вино, че да го пиете без да се замисляте. Това вино е и един отличен начин да избягате от добре познатите совиньон блан и шардоне и да опитате нов сорт, който да разнообрази виненото ви пътешествие. Виното е свежо, с балансирани киселини и нотки на тропически плодове и бели цветя.

Къде: Le Petit Quché

Колко: 23.50 лв.

Реклама »