С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино по време на карантина

Бакхус
06 Май 2020, 18:13
Share Tweet Pin it Share
    Frédéric Magnien Marsannay Coeur d'Argile Pinot Noir 2014Frédéric Magnien е пето поколение винопроизводител с подчертан новаторски подход във винопроизводството. Умело съчетаващ таланта си с тероара на Кот д'Ор, Фредерик Маниян се стреми да отглежда вина с най-високо качество като въвежда през 2010 г. биодинамичния метод в лозарството.Лозето за това вино се намира в Marsannay - най-северната апелация в Côte de Nuits, близо до Дижон. По време на винификацията се извършва студена мацерация в продължение на няколко дни, последвана от спонтанна ферментация. Виното отлежава 14 месеца в стари дъбови бъчви, а резултатът е елегантно вино с аромати на виолетки и череши, стегнато тяло и добър потенциал за отлежаване. Отлично се съчетава с агнешко и меки сирена.Къде: SeewinesКолко: 55 лв.
11/13 снимки в галерията Frédéric Magnien Marsannay Coeur d'Argile Pinot Noir 2014

Frédéric Magnien е пето поколение винопроизводител с подчертан новаторски подход във винопроизводството. Умело съчетаващ таланта си с тероара на Кот д'Ор, Фредерик Маниян се стреми да отглежда вина с най-високо качество като въвежда през 2010 г. биодинамичния метод в лозарството.

Лозето за това вино се намира в Marsannay - най-северната апелация в Côte de Nuits, близо до Дижон. По време на винификацията се извършва студена мацерация в продължение на няколко дни, последвана от спонтанна ферментация. Виното отлежава 14 месеца в стари дъбови бъчви, а резултатът е елегантно вино с аромати на виолетки и череши, стегнато тяло и добър потенциал за отлежаване. Отлично се съчетава с агнешко и меки сирена.

Къде: Seewines

Колко: 55 лв.

Реклама »