С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино по време на карантина

Бакхус
06 Май 2020, 18:13
Share Tweet Pin it Share
    Limnos Organic Wines Muscat Of Alexandria 2018Предлагаме ви едно вино за напреднали. Гръцкият проект Oenos Nature работи с различни биосертифицирани производители из цяла Гърция, за да представи нов прочит на традиционните местни сортове. Те отиват и една стъпка по-напред, като правят вината си натурални, тоест без никакви добавени сулфити и с почти нулеви интервенции по време на винификацията. Резултатът? Едни от най-вълнуващите вина на гръцкия пазар, които бързо намират място сред най-добрите заведения в южната ни съседка. А вече едно от тях може да се намери и у нас. Остров Лимнос от векове се слави със своя александрийски мускат, но с това вино, Oenos Nature заедно с Limnos Organic Wines правят един съвсем различен прочит на този иначе интензивно ароматен сорт. Виното е по-обрано откъм аромати, но те са пренесени във вкуса, който е изпълнен с дълбочина и комплексност, нетипична за белите вина - ще откриете всичко от зрели цитрусови плодове, през ароматни бели цветя и рози до мента.Къде: IbecoКолко: 32 лв.
7/13 снимки в галерията Limnos Organic Wines Muscat Of Alexandria 2018

Предлагаме ви едно вино за напреднали. Гръцкият проект Oenos Nature работи с различни биосертифицирани производители из цяла Гърция, за да представи нов прочит на традиционните местни сортове. Те отиват и една стъпка по-напред, като правят вината си натурални, тоест без никакви добавени сулфити и с почти нулеви интервенции по време на винификацията. Резултатът? Едни от най-вълнуващите вина на гръцкия пазар, които бързо намират място сред най-добрите заведения в южната ни съседка. А вече едно от тях може да се намери и у нас.

Остров Лимнос от векове се слави със своя александрийски мускат, но с това вино, Oenos Nature заедно с Limnos Organic Wines правят един съвсем различен прочит на този иначе интензивно ароматен сорт. Виното е по-обрано откъм аромати, но те са пренесени във вкуса, който е изпълнен с дълбочина и комплексност, нетипична за белите вина - ще откриете всичко от зрели цитрусови плодове, през ароматни бели цветя и рози до мента.

Къде: Ibeco

Колко: 32 лв.

Реклама »