С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино по време на карантина

Бакхус
06 Май 2020, 18:13
Share Tweet Pin it Share
    Eolis Viognier 2017Знаково вино за малката бутикова изба Еолис, благодарение на която този сорт става все по-разпознаваем в България. Лозята се обработват по методите на биодинамиката и слънчевият район на Южен Сакар благоприятства за развитието на сорта. Вионие е добър начин да разнообразите пиенето на шардоне. Ароматът е изключително елегантен - кайсии и зрели праскови, пролетни цъфнали цветове, мускус. Плътно, обло тяло с добра структура, с типичните за сорта ниски киселини и добре овладяно ниво на алкохола, въпреки горещия тероар, от където идва това вионие.Къде: ApolowineКолко: 18.90 лв.
8/13 снимки в галерията Eolis Viognier 2017

Знаково вино за малката бутикова изба Еолис, благодарение на която този сорт става все по-разпознаваем в България. Лозята се обработват по методите на биодинамиката и слънчевият район на Южен Сакар благоприятства за развитието на сорта. Вионие е добър начин да разнообразите пиенето на шардоне.

Ароматът е изключително елегантен - кайсии и зрели праскови, пролетни цъфнали цветове, мускус. Плътно, обло тяло с добра структура, с типичните за сорта ниски киселини и добре овладяно ниво на алкохола, въпреки горещия тероар, от където идва това вионие.

Къде: Apolowine

Колко: 18.90 лв.

Реклама »