С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино по време на карантина

Бакхус
06 Май 2020, 18:13
Share Tweet Pin it Share
    Dos Alamos Bachovoto Vineyard Gamza 2018Младата изба в с. Неговановци, Видинско е основана през 2013 г. и набляга на местни български сортове. След няколко реколти гъмза, 2018 г. идва в нова бутилка и само от едно единствено лозе - Бачовото - което показва освен характеристиките на този известен, но все още непознат сорт, така и любопитния тероар на тази част от Дунавската равнина. Виното има красив, прозирен рубинен цвят, елегантен и свеж нос с нотки на вишни и черен пипер. Балансирано и свежо, виното е отлично както за аперитив, така и за съчетание с агнешко и меки сирена. Къде: CasavinoКолко: 11.49 лв.
10/13 снимки в галерията Dos Alamos Bachovoto Vineyard Gamza 2018

Младата изба в с. Неговановци, Видинско е основана през 2013 г. и набляга на местни български сортове. След няколко реколти гъмза, 2018 г. идва в нова бутилка и само от едно единствено лозе - Бачовото - което показва освен характеристиките на този известен, но все още непознат сорт, така и любопитния тероар на тази част от Дунавската равнина. Виното има красив, прозирен рубинен цвят, елегантен и свеж нос с нотки на вишни и черен пипер. Балансирано и свежо, виното е отлично както за аперитив, така и за съчетание с агнешко и меки сирена.

Къде: Casavino

Колко: 11.49 лв.

Реклама »