С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино по време на карантина

Бакхус
06 Май 2020, 18:13
Share Tweet Pin it Share
    Midalidare Estate Brut NVMidalidare Estate се намира в с. Могилово, близо до Стара Загора и е една от малкото изби в България, която има специално построена винарна за пенливо вино. Лозята за това вино са биосертифицирани, на възраст повече от 10 години. Още с първата си реколта, виното печели редица световни награди, а тази година спечели титлата за най-добро българско вино в класацията на списание DiVino.Виното е blanc de blancs, направено от 100% шардоне, което допринася за елегантния и много фин вкус. Доминиращи са нотките на зелена ябълка и цитрусова кора, а финалът е дълъг и свеж. Това пенливо вино може да се пие сега или спокойно да отлежи поне още 10 години.Къде: ApollowineКолко: 32.90 лв.
3/13 снимки в галерията Midalidare Estate Brut NV

Midalidare Estate се намира в с. Могилово, близо до Стара Загора и е една от малкото изби в България, която има специално построена винарна за пенливо вино. Лозята за това вино са биосертифицирани, на възраст повече от 10 години. Още с първата си реколта, виното печели редица световни награди, а тази година спечели титлата за най-добро българско вино в класацията на списание DiVino.

Виното е blanc de blancs, направено от 100% шардоне, което допринася за елегантния и много фин вкус. Доминиращи са нотките на зелена ябълка и цитрусова кора, а финалът е дълъг и свеж. Това пенливо вино може да се пие сега или спокойно да отлежи поне още 10 години.

Къде: Apollowine

Колко: 32.90 лв.

Реклама »