С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вино по време на карантина

Бакхус
06 Май 2020, 18:13
Share Tweet Pin it Share
    Hugel Gentil AOC 2017Hugel Gentil перфектно ни въвежда в Елзаските вина, тъй като съчетава в себе си качествата на всички бели сортове от региона. Това вино възражда древната елзаска традиция, според която вината блендирани от благородни сортове грозде са били наричани "Gentil". "Жанти" на изба Хюгел е бленд от 6 сорта. Носи пивкия, пикантен вкус на сорта гевюрцтраминер, тялото на пино гри, финесът на сорта ризлинг, плодовата сочност на мускат и освежаващият характер на пино блан и силванер. Къде: WineboxКолко: 17.52 лв.
4/13 снимки в галерията Hugel Gentil AOC 2017

Hugel Gentil перфектно ни въвежда в Елзаските вина, тъй като съчетава в себе си качествата на всички бели сортове от региона. Това вино възражда древната елзаска традиция, според която вината блендирани от благородни сортове грозде са били наричани "Gentil". "Жанти" на изба Хюгел е бленд от 6 сорта. Носи пивкия, пикантен вкус на сорта гевюрцтраминер, тялото на пино гри, финесът на сорта ризлинг, плодовата сочност на мускат и освежаващият характер на пино блан и силванер.

Къде: Winebox

Колко: 17.52 лв.

Реклама »