Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Няколко часа сред лавандулово-розовите поля на Средно градище и историята на двете най-красиви маси, които сме виждали
Никол Алтман и почитта към мултикултурното минало на континента
Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Обиколка из благата на три града в България и един на път за морето в Гърция
Шеф-готвачите Рене и Джун Йошида споделят впечатления от Пирдоп и Душанци, където (почти) овладяха 3 местни рецепти и опознаха региона
Как да съчетаваме стриди с храна и вино
Кулинарно пътешествие по новаторски път в Tables | Brunch & Dinner
От Градина, през Варвара до Синеморец
Маси на скалите и мечти с поглед към звездите на тазгодишното издание на Ritual Gatherings на крепостта Акра
Ritual Gatherings отново с емблематична вечеря до морските вълни
Обиколила целия свят, тя е от Виетнам и отразява богатата история на родината си
Защо от Бакхус правим ново събитие и какво да очаквате на 1 и 2 юли
2 седмици преди Бакхус GourmEAT the future в Белоградчик се провежда друго събитие в посока устойчивост
Защо японското говеждо е толкова специално ни разказват двама шеф-готвачи
Отвъд митичния ореол на японското говеждо според посланика на Япония в България
Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София
Гръцко-японската фюжън кухня е факт
Окхий Юн и кулинарните обичаи на Източна Азия
Шапки долу за ресторантите ветерани
Някои от триковете, които заведенията по света използват