С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
Бакхус Fish Fest
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне
Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share
Tweet
Pin it
Share
10/26 снимки в галерията
Бобът е овкусен със спанак и ментово песто.
Реклама »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Ключови думи:
вечеря
,
спасени продукти
,
столова
,
хранителна банка
Други галерии
Бакхус Fish Fest 2023
Бакхус GourmEAT the future 2023
Ресторант на годината 2022 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
Бакхус Fish Fest 2022
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Ноември
Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща
"Работете заедно!": двама JRE готвачи със съвети към България
280 години великолепие в 48 пенливи часа
Реклама »
Бакхус