С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Спасената храна достига до крайно нуждаещите се хора чрез мрежата от партньорски организации на БХБ, като те я разпределят чрез собствени програми за хранене. Хранителната банка пък се грижи за голямата картина - да събира големи количества храна от дарители (които могат да бъдат производители, хранителни вериги или други), да контролира нейното качество и произход, да внимава за правилното й съхраняване и да я транспортира до организациите.
7/26 снимки в галерията Спасената храна достига до крайно нуждаещите се хора чрез мрежата от партньорски организации на БХБ, като те я разпределят чрез собствени програми за хранене. Хранителната банка пък се грижи за голямата картина - да събира големи количества храна от дарители (които могат да бъдат производители, хранителни вериги или други), да контролира нейното качество и произход, да внимава за правилното й съхраняване и да я транспортира до организациите.

Реклама »