С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Предизвикателството пред авторите на вечерята е да измислят семпли рецепти, в центъра на които да бъдат основни храни като боб, леща и ориз, сезонни зеленчуци като цвекло, чушки, лук и отиващите си с лятото нектарини.
2/26 снимки в галерията Предизвикателството пред авторите на вечерята е да измислят семпли рецепти, в центъра на които да бъдат основни храни като боб, леща и ориз, сезонни зеленчуци като цвекло, чушки, лук и отиващите си с лятото нектарини.

Реклама »