С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
Храна, гора и история в Пирдоп
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне
Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share
Tweet
Pin it
Share
15/26 снимки в галерията
Гриловани "спасени" нектарини с ликьор, курабийки, мед и заквасена сметана.
Реклама »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Ключови думи:
вечеря
,
спасени продукти
,
столова
,
хранителна банка
Други галерии
Бакхус GourmEAT the future 2023
Ресторант на годината 2022 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
Бакхус Fish Fest 2022
Бакхус Bar & Snack Fest 2022
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Септември
#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част II: свински ребърца като за световно
#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част 1: тайната на кашкавала и еленския бут
Рори Милър за "Бакхус": Да живееш на око
Реклама »
Бакхус