С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    "Не съм си и представяла нашата храна, приготвена по този начин, защото когато дойде в Българска хранителна банка, тя е във вид, който не е най-привлекателният, за да си я купим. Тя идва при нас, за да бъде спасена. Обикновено стига при хора, които не винаги имат уменията да си я приготвят, налага се и на това да ги научим, но е критично важно за тях, за да могат да оцелеят".С тези думи изпълнителният директор на БХБ Цанка Миланова постави началото на разговора за разхищението на храната.
22/26 снимки в галерията "Не съм си и представяла нашата храна, приготвена по този начин, защото когато дойде в Българска хранителна банка, тя е във вид, който не е най-привлекателният, за да си я купим. Тя идва при нас, за да бъде спасена. Обикновено стига при хора, които не винаги имат уменията да си я приготвят, налага се и на това да ги научим, но е критично важно за тях, за да могат да оцелеят".
С тези думи изпълнителният директор на БХБ Цанка Миланова постави началото на разговора за разхищението на храната.

Реклама »