С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    България все още е единствената страна в ЕС, която няма политики за подкрепа на даряването на храни от бизнеса и за хранително подпомагане на нуждаещи се. Все пак има усилия в тази посока. На второ четене в парламента се разглежда законопроект, който ще освободи от ДДС дарените храни. Мярката ще стимулира бизнеса да дарява оставащите му количества продукти, вместо да ги унищожава.
4/26 снимки в галерията България все още е единствената страна в ЕС, която няма политики за подкрепа на даряването на храни от бизнеса и за хранително подпомагане на нуждаещи се. Все пак има усилия в тази посока. На второ четене в парламента се разглежда законопроект, който ще освободи от ДДС дарените храни. Мярката ще стимулира бизнеса да дарява оставащите му количества продукти, вместо да ги унищожава.

Реклама »