С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Според паневропейско изследване Европа е отговорна за пропиляването на 90 милиона тона храна годишно, а светът произвежда около 30% храна повече, отколкото е необходима, за да се изхрани световното население.
19/26 снимки в галерията Според паневропейско изследване Европа е отговорна за пропиляването на 90 милиона тона храна годишно, а светът произвежда около 30% храна повече, отколкото е необходима, за да се изхрани световното население.

Реклама »