С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
FISH FEST
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне
Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share
Tweet
Pin it
Share
13/26 снимки в галерията
Чушките са в "традиционната" компания на чесъна и копъра. И изненада: натрошени лешници.
Реклама »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Ключови думи:
вечеря
,
спасени продукти
,
столова
,
хранителна банка
Други галерии
Trapeza Fest 2024
Бакхус Fish Fest 2023
Бакхус GourmEAT the future 2023
Ресторант на годината 2022 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Ноември
Чарът на немските коледни базари
Whiskey Journey: Разказ за уиски, традиции и незабравими моменти
Космос в книга – идеи, вдъхновения и вкус на едно място
Реклама »
Бакхус