С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне
Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share
Tweet
Pin it
Share
13/26 снимки в галерията
Чушките са в "традиционната" компания на чесъна и копъра. И изненада: натрошени лешници.
Реклама »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Ключови думи:
вечеря
,
спасени продукти
,
столова
,
хранителна банка
Други галерии
Бакхус Fish Fest 2021
Ресторант на годината 2021 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
Брой 164: Balkan Spirit
Бакхус StrЕАТ Fest 2021: 5 и 6 юни
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Април
"Десерт": какво ново в "Ресторант на годината"
Бакхус StrEAT Fest 2022: 4 и 5 юни, Женски пазар
Специално за "Бакхус": шеф Коби Мизрахи и храната като израз на сплотеност
Реклама »
Бакхус