С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Идеята на Blue Birds е да запазят ястията максимално семпли с основния продукт на показ. "Когато имаме нещо в сезон, което ни е в шкафа и вече е пред изтичане на годността, можем да го направим на вечеря с много малко продукти, бързо и лесно и да го споделим с хората, които обичаме", е тяхната философия за вечерта в духа на мисията на Българската хранителна банка.
12/26 снимки в галерията Идеята на Blue Birds е да запазят ястията максимално семпли с основния продукт на показ. "Когато имаме нещо в сезон, което ни е в шкафа и вече е пред изтичане на годността, можем да го направим на вечеря с много малко продукти, бързо и лесно и да го споделим с хората, които обичаме", е тяхната философия за вечерта в духа на мисията на Българската хранителна банка.

Реклама »